Ušao u istoriju Amerike: Lebron nosi zastavu na otvaranju Olimpijskih igara

Svečana ceremonija je na programu u petak od 19:30

22.07.2024. 14:25
  • Podeli:
Lebron Džejms-65d33fc454260.webp Foto: AP Photo/Darron Cummings/Tanjug

Velika čast ukazana je jednom od najboljih košarkaša ikada Lebronu Džejmsu. Naime, on će na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu nositi zastavu Sjedinjenih Američkih Država.

Dvostruki osvajač zlatne medalje na najvećoj smotri svetskog sporta (2008. i 2012) će se tako u stilu oprostiti od reprezentativnog dresa. As Los Anđeles Lejkersa verovatno igra jednu od poslednjih godina u karijeri.

On je bio prvi košarkaš ikada koji će nositi zastavu SAD na otvaranju OI, što je poprilično čudan podatak ako imamo u vidu da je tu maltene uvek unapred upisana jedna od medalja, najčešće najsjajnija.

Svečana ceremonija je na programu u petak do 19:30, a uskoro će biti poznato i koja sportistkinja će nositi zastavu uz njega.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()