Virtus upisao pobedu, ali je trener nezadovoljan: "Nije bila lepa utakmica"

Virtus je trenutno na skoru 1-4 i nalazi se na poslednjem mestu.

24.10.2024. 10:53
  • Podeli:
luka banki kk virtus Dusan MilenkovicATAImages-671a0b13adfd4.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener košarkaša Virtusa Luka Banki rekao je posle pobede nad Partizanom, prve u Evroligi ove sezone, da utakmica nije bila lepa i da je presudila odbrana u poslednjoj četvrtini.

Virtus je nakon neizvesne završnice pobedio Partizan i naneo srpskom predstavniku treći poraz u sezoni.

"Nije ovo bila lepa košarkaška utakmica, imali smo očajan šut igre, bilo je mnogo izgubljenih lopti na obe strane. Ponosan sam što smo u poslednjoj četvrtini primili samo osam poena, od kojih je nekolicina bila sa linije penala. Odbrana u tom delu meča je presudila", rekao je Banki na konferenciji za novinare posle utakmice.

Virtus je trenutno na skoru 1-4 i nalazi se na poslednjem mestu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()