Vratio se Nikola Jović: Svi ga u Majamiju slave, uprkos lošoj statistici

Volim ovog klinca, jedan je od komentara na igru srpskog košarkaša

28.02.2024. 10:19
  • Podeli:
Nikola Jović-65def63c6112e.webp Foto: AP Photo/Craig Mitchelldyer/Tanjug

Suspenzija je istekla, Nikola Jović se vratio na teren i u igri, protiv Portlanda proveo 15 minuta sa dosta lošom statistikom (šut za dva 1/1, za tri 2/4, promašio oba slobodna bacanja, imao dva skoka). Međutim, Srbin je dao, rekli bi mnogi, samo osam poena, ali su oni bili u ključnim trenucima. I zbog toga ga svi navijači Majamija slave kao terminatora.

Jović je u trećoj četvrtini dao sve poene, ali je pogodio trojku koja je probudila njegove saigrače, posle čega je došlo do preokreta. Majami je tu deonicu dobio sa 34:20, a publika u Oregonu nije baš bila zadovoljna, Majami je slavio sa 96:106. 

"Upravo ste izgubili od srpskog terminatora", stav je navijača Hita u komentarisanju postova Portlanda.

Džimi Batler se isto vratio pod obruče i bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 22 poena, Bam Adebajo je bio najbolji u odbrani, ali i najbolji skakač (devet uhvaćenih lopti posle promašaja). Ali ni njih dvojica nisu pokupili veće zasluge od srpskog igrača. 

"Nikola Jović je sa ovih osam poena u četvrtini promenio energiju ove utakmice. Majami prvi put vodi", komentarisali su ljubitelji košarke.

"Jović ima toliko potencijala, čoveče. Ima 208 centimetara, a može da dodaje, šutira, "povuče kontru"... Volim ovog klinca", jedan je od komentara navijača Majamija u završnici meča.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()