Zakazano finale sa Olimpijakosom: PAO rutinski sa Arisom

Panatinaikos je pre sedam dana osvojio Evroligu

02.06.2024. 18:10
  • Podeli:
ergin ataman, kk panatinaikos, 10 nov 2023 - profimedia-662ff8893208e.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Panatinaikosa plasirali su se u finale plej-ofa prvenstva Grčke, a tamo ih čeka veliki rival Olimpijakos.

Ekipa Ergina Atamana danas je savladala Aris u Solunu rezultatom 80:65 i sa 2:0 u seriji prošla u finale, gde je čeka aktuelni prvak Grčke Olimpijakos.

Finalna serija će se igrati do tri pobede, a prednost domaćeg terena će imati PAO.

U sastavu Ergina Atamana su u Solunu prednjačili Matijas Lesor sa 15 poena i sedam skokova, te Džerijan Grent sa 13 poena. Grigonis i Nan su ubacili po 11 poena.

Kod Arisa, 12 poena i 10 skokova je imao De Souse.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()