Željko Obradović vodi tim Evrope protiv Hrvatske

Aco Petrović otkrio ekskluzivu

23.01.2024. 19:18
  • Podeli:
Tan2023-12-0721001643_9 željko obradović foto marko đoković-6599b6ec3d5d4.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

Košarkaška reprezentacija Hrvatske će odigrati meč sa selekcijom tima Evrope 5. septembra u čast Dražena Petrovića, a selekciju tima Evrope predvodiće torfejni trener Željko Obradović.

Ovu informaciju otrkio je Aco Petrović u emisiji "ABA Talks". On se osvrnuo na nedavni susret u Zagrebu.

"Upečatljiva je ta slika nas dvojice. Željko mi je rekao nešto što me dirnulo. Uradio je nešto što me je porodično dirnulo, a osim toga se nas dvojica jako poštujemo", rekao je Petrović i dodao:

"Mogu u krajnjoj liniji da vam dam jednu ekskluzivu, mogu polako da počnem da otkrivam. Početkom februara u Zagrebu ćemo imati pres konferenciju povodom Draženove zaostavštine. Osnova je reprezentacija Hrvatske protiv jedne selekcije Evrope. A ko će da vodi selekciju Evrope? Naravno najtrofejniji evropski trener", rekao je on.

Potom je dodatno pojasnio.

"Nas dvojica imamo takve odnose, on je bez ikakvog problema pristao na to da bude frontmen te reprezentacije koja će 5. septembra igrati tu utakmicu u Zagrebu. Ostavilo je to utisak na mene i taj zagrljaj je bio spontan", istakao je Petrović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()