Zoran Savić ostaje sportski direktor Partizana

Prethodni Savićev mandat u Partizanu trajao je tri godine, a odlukom UO on je samo produžen.

24.09.2024. 21:59
  • Podeli:
zoran savić-66f3184338236.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Upravni odbor košarkaškog kluba Partizan doneo je odluku da dosadašnji sportski direktor, Zoran Savić ostane na toj poziciji i u novom mandatu.

On je na mesto sportskog direktora Partizana došao 2021. godine, a kako mu je prethodni mandat isticao, članovi Upravnog odbora saglasili su se da ostane na svom starom mestu, prenosi Meridian Sport.

Savić je tokom svoje igračke karijere nastupao za Jugoplastiku, POP 84, Barselonu, PAOK, Real Madrid, Virtus iz Bolonje, Efes i Skiper iz Bolonje, a sa Jugoslavijom je osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine, kao i zlato na Svetskom prvenstvu u Argentini i tri zlata na Evropskim prvenstvima.

Prethodni Savićev mandat u Partizanu trajao je tri godine, a odlukom UO on je samo produžen.

Sportski direktor Partizana je u klub faktički stigao gotovo istovremeno kao i trener Željko Obradović, koji je takođe pre par meseci produžio svoj ugovor u klubu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()