Zvanično: Zvezda produžila ugovor sa Jagom dos Santosom

Brazilac ostaje u Beogradu do 2027. godine

28.06.2024. 15:35
  • Podeli:
Jago dos Santos ABA League_Dragana Stjepanovic-65f02f68d4d7e.webp Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Nakon velikog broja glasina o odlasku plejmejkera Jaga Mateuša iz Crvene zvezde, klub sa Malog Kalemegdana je odgovorio produženjem ugovora sa brazilskim reprezentativcem.

Naime, prethodnih dana, kao grom iz vedra neba, pojavile su se brojne priče da je Jago imao ponudu iz Rusije, a reč je bio o Zenitu koji je nudio ugovor od preko milion evra po sezoni, na više godina.

Zvezda je povodom toga brzo reagovala i Brazilcu je ponudila kvalitetnu ponudu da ostane u crveno-belom i najkvalitetnijem takmičenju u Evropi.

Sada je potpisao ugovor do 2027. godine i ostaće, prema našim saznanjima, druga opcija na poziciji plejmejkera, gde je dogovoreno pojačanje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()