Zvezda Denvera hvali igrača Partizana: Voleo bih da ga imamo u NBA ligi

Ne pratim Evroligu, ali ... rekao je Džamal Marej

31.03.2024. 12:57
  • Podeli:
Košarkaši Partizana-65fafa51d09b7.webp Foto: KK Partizan

Zvezda Denver Nagetsa i saigrač Nikole Jokića Džamal Marej je u ragovoru za portal "Eurohups", pored toga što je potvrdio svoje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu, pričao i o bivšem saigraču i aktuelnom košarkašu Partizana Pi Džej Doužeru.

"Ne pratim Evroligu, ali to je moj momak. Kontaktirao sam ga nekoliko puta, on se dobro snalazi tamo. Znam da je evropski način života malo drugačiji, ali on uživa. Voleo bih da ga imamo u Denveru, mnogo smo se zabavljali kada je bio ovde" rekao je Marej.

Marej je imao još pohvalnih reči o bivšem saigraču, koji bi potencijalno mogao napustiti Evropu posle ove sezone.

"On ima igru, može da se prilagodi svima koji su sa njim na terenu. On je definitivno NBA igrač. Kada se oporavi, nemam sumnje u njega", zaključio je igrač Denvera.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()