Zvezda ili Borac upisaće prvi poraz: Čačak nikada nije lak teren

Oni će biti rasterećeni, a mi umorni od gostovanja u Kaunasu, kaže trener Zvezde pred meč ABA lige

15.10.2023. 08:48
  • Podeli:
dejan-davidovac-foto-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je pred gostovanje Borcu u 3. kolu ABA lige da njegovu ekipu čeka teška utakmica, kako zbog umora, tako i zbog činjenice da je klub iz Čačka odlično otvorio sezonu. 

Duel srpskih klubova u ABA ligi igraće se u nedelju od 18 časova. Obe ekipe otvorile su sezonu sa dve pobede, crveno-beli trijumfima nad Igokeom u gostima i u Areni protiv Cedevita Olimpije, a Borac pobedama kod kuće nad Cibonom i Megom na Novom Beogradu. 

Duško Ivanović je rekao da njegove izabranike ne čeka lak posao.

"Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog toga što smo pre samo dva dana igrali meč u Kaunasu, već zbog rivala koji je odlično otvorio sezonu, koji je dobro vođen sa klupe, koji igra dobro, i koji će posle uvodne dve pobede igrati rasterećeno, ali sa puno samopouzdanja. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, angažovano, uz dobru odbranu, kako bi došli do bodova", rekao je Ivanović za klupski sajt.

Navijači bi mogli i u Čačak

Na reči trenera nadovezao se košarkaš Dejan Davidovac.

"Samo što smo stigli iz Kaunasa, odradili smo trening oporavka, a već dan kasnije imamo novu utakmicu koja neće biti uopšte laka. Borac ove sezone ima iskusnu i dobru ekipu i to je pokazao na parketu sa dve uvodne pobede. Pozivam i naše navijače da nam pruže podršku u nedelju, dvorana Borca je uvek bila dobar domaći teren i podrška za domaću ekipu", istakao je Davidovac.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()