Zvezda podigla cene sezonskih: Najskuplja košta čak 900.000 dinara

Ekipa Janisa Sferopulosa će kao i prošle sezone utakmice u Evroligi igrati kao domaćin u Beogradskoj areni

12.07.2024. 14:46
  • Podeli:
kk crvena zvezda, kk partizan, prvi meč finala kls - 3 jun 2024 - foto UNA-665e253a9b402.webp Foto: UNA

Košarkaški klub Crvena zvezda objavila je cene sezonskih karata za narednu sezonu.

Crveno-beli će i u sledećoj sezoni igrati na tri fronta, Evroligi, ABA ligi kao i domaćoj Superligi. Naravno da će sezonske ulaznice važiti za sve mečeve u kojima je Crvena zvezda domaćin.

Ekipa Janisa Sferopulosa će kao i prošle sezone utakmice u Evroligi igrati kao domaćin u Beogradskoj areni.

Iz kluba sa malog Kalemegdana su se trudili da cene ulaznica budu što pristupačnije, pa je cena za gornji prsten 15.000 dinara, dok za najskuplja mesta se mora izdvojiti čak 900.000 dinara.

Vlasnici sezonskih ulaznica od prošle godine će imati popust, a prodaja će se odvijati u tri faze, prve dve pripadaju starim vlasnicima karata, koji će tako imati priliku da obnove svoje karte.

Iz kluba su istakli i neke važne napomene:

1. Sezonske karte važiće za sve utakmice ligaškog dela Evrolige, ABA lige i Superlige Srbije, kao i za potencijalne utakmice doigravanja Evrolige i sve utakmice plej of-a ABA Lige, ukoliko se budu igrale u Beogradskoj Areni, kao i utakmice Superlige Srbije;

2. I ove sezone, deca do 6 godina imaće pravo na besplatan ulaz na sektore tribina, partera i N400, dok za sektor loža svi moraju da poseduju kartu;

3. Ulaznice za decu uzrasta od 7-15 godina dostupne su u sektorima Tribina D i Parter 4. Kupovina karata za najmlađe obavljaće se isključivo na Malom Kalemegdanu uz priložen dokument kojim se dokazuje roditeljstvo i uzrast deteta.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()