Oglasio se sin Dejana Milojevića i podelio emotivan snimak sa Partizanovog meča

Košarkaši Partizana igraju protiv ekipe Mege u 17. kolu ABA lige pred prepunom Štark Arenom u meču koji predstavlja i oproštaj od legendarnog košarkaša i trenera Dejana Milojevića.

22.01.2024. 21:11
  • Podeli:
profimedia-0322175509 milojević dejan-65a8d795d08be.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Partizana igraju protiv ekipe Mege u 17. kolu ABA lige pred prepunom Štark Arenom u meču koji predstavlja i oproštaj od legendarnog košarkaša i trenera Dejana Milojevića.

Nikola Milojević, sin Dejana Milojevića, postavio je na Instagramu snimak koji je Partizan objavio o njegovom ocu na video bimu neposredno pred početak meča u ABA ligi.

Foto: Instagram/Printscreen/nikola_milojevic2

Klub je pred početak utakmice na zlatnu stolicu u Areni postavio dres sa brojem 13 i ostavio belu ružu u čast Milojevića.

Pre početka utakmice pušten je video koji tera na suze sa najlepšim potezima i koševima Milojevića u dresu "crno-belih".

Usledio je višeminutni aplauz i skandiranje Milojevićevog imena navijača, kojih je u beogradskoj Areni čak 23.021.

Zatim je pred sam početak utakmice održan minut ćutanja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()