Basketaši završili takmičenje na Olimpijskim igrama: Francuska iznenadila favorizovane Orlove

Polufinalni dueli na programu su sutra u 18 i 19 časova

04.08.2024. 22:24
  • Podeli:
oi 2024, basket 3x3 reprezentacija srbije francuske, basketaši srbije - 1 avg 2024 - foto Reuters-66afdfaad5516.webp Foto: Reuters

Basketaši Srbije pretrpeli su i drugi poraz tokom ovog dana - posle poraza od Litvanije, naša selekcija je večeras izgubila i od domaćina Olimpijskih igara, Francuske - 22:19, završivši tako takmičenje na kojem je važila za jednog od favorita.

Večerašnji meč je bio odlučujuć za plasman u polufinale, ali naši momci su brzo ušli u zaostatak za Francuzima koji tokom celog duela nisu uspeli da nadoknade. Polufinalne utakmice na programu su sutra, u 18 i 19 časova - u prvom meču sastaju se Holandija i Litvanija, a u drugom Letonija i Francuska.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()