Detalji iznenadne smrti poznate atletičarke: Izbegavala javnost

Policija je otišla do kuće olimpijske i svetske šampionke jer je niko dugo nije video

04.05.2023. 11:42
  • Podeli:
Tori Bouvi-64537d998e4ec.webp Foto: Profimedia

Vest o smrti Amerikanke Tori Bouvi, bivše olimpijske i svetske šampionke, šokirala je svet atletike. Sve je u prvi mah bilo nepoznato i zbunjujuće, ali su detalji ovog događaja isplivali u javnost. 

Tori (32) danima nije bila viđena u javnosti i policija je, upravo zbog toga, otišla do njene kuće. Tamo su je pronašli mrtvu, a na pitanje novinara iz kancelarije lokalnog šerifa odgovirili su da "nisu pronašli nikakve tragove borbe".

Navodi se da je Tori mesecima imala psihičkih problema i da je zbog toga izbegavala pojavljivanje u javnosti. Čeka se detaljan toksikološki nalazi koji bi trebalo da otkloni sve nedoumice. Policija sumnja na samoubistvo.

Najveća dostignuća u karijeri Tori je ostvarila u periodu oko Olimpijskih igara 2016. godine. Na Svetskom prvenstvu Pekingu 2015. osvojila je bronzanu medalju, a na pomenutim igrama u Riju okitila se zlatom u štafeti 4x100, srebrom u sprintu na 100 i bronzom u trci na 200 metara.

Poslednje velike rezultate zabeležila je na Svetskom šampionatu u Londonu 2017. godine gde je osvojila zlatne medalje u trci na 100 metara i u štafeti 4x100.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()