Drama u porodici vozača Formule 1: Sin se slupao, otac doživeo srčani udar

Do nesreće je došlo na Velikoj nagradi Azerbejdžana

19.09.2024. 17:50
  • Podeli:
antonio perez garibaj, 27 okt 2023 - profimedia-0817429115-66ec4815d336c.webp Foto: Profimedia

Otac Serhija Pereza, Antonio Perez Garibej, prebačen je u bolnicu odmah posle Velike nagrade Azerbejdžana.

Tata Perez je pao u kupatilu neposredno po završetku trke u kojoj je u poslednjem krugu njegov sin doživeo udes. Antonio je pretrpeo blaži infarkt.

Serhio Perez se u poslednjem krugu trke u Bakuu sudario sa Karlosom Saincom u duelu za drugo mesto. Obojica su ostala bez plasmana i bodova.

Antonio Perez je inače popularni lokalni političar u Meksiku i svaki njegov potez se prati u medijima.

"Incident se dogodio nakon sudara njegovog sina tokom Velike nagrade Azerbejdžana, u udesu sa vozačem Karlosom Saincom. Perez Garibej je pronađen bez svesti u kupatilu svoje kuće u Meksiko Sitiju, gde mu je ukazana hitna pomoć. On je potom prevezen u bolnicu, gde se trenutno nalazi pod lekarskim nadzorom i u stabilnom je stanju", navodi se u saopštenju njegove pres službe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()