Drašović: Tim je pobedio, drago mi je zbog svega što smo prošli

On je po prvi put u karijeri osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim ugrama

11.08.2024. 22:45
  • Podeli:
Vaterpolo Srbija Radomir Drašović_Orange NL-64bf8d277379b.webp Foto: Orange NL

Vaterpolista Srbije Radomir Drašović izjavio je danas da je njegova ekipa timskom igrom stigla do pobede protiv Hrvatske i osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

Vaterpolisti Srbije su osvojili zlatnu medalju na OI, pošto su danas u finalu pobedili Hrvatsku rezultatom 13:11.

 "Kao što smo najavili, ušli smo im u glavu i tim je pobedio. Drago mi je zbog svega što smo prošli, ova generacija od Tokija, nije bilo lako zadržati veru u sebe ni samopouzdanje. Izdržali smo kao tim i kao tim idemo na postolje da uzmemo zlato", rekao je Drašović novinarima u Parizu.

On je po prvi put u karijeri osvojio zlatnu medalju na OI.

"Prvi put osvajam zlatnu medalju, ne znam kako da se ponašam, ništa ne znam. Nose me momci, nose me emocije, možda ću nešto moći da kažem za nekoliko dana", dodao je Drašović.

Ovo je treća uzastopna zlatna medalja za Srbiju na OI, nakon Rija 2016. i Tokija 2021.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()