Ferstapen: Sledeći cilj – 200. pobeda

'Ozbiljno, 100 trijumfa je neverovatno dostignuće i drago mi je što sam ja bio taj koji je upisao jubilarnu pobedu. Moramo da stremimo novim ciljevima. Sledeća granica je 200 pobeda'

22.06.2023. 14:21
  • Podeli:
Maks Ferstapen_Max Verstappen_Foto AP Photo_Rebecca Blackwell-64569dcc8969b.webp Foto: Tanjug / AP Photo / Rebecca Blackwell

Aktuelni šampion sveta u Formuli 1 Maks Ferstapen izjavio je nakon trke u Montrealu da je sledeći cilj 200. pobeda za ekipu Red Bula, prenosi Sportklub.

Vozač Red Bula je pobedio na trci za Veliku nagradu Kanade u Formuli 1 na stazi u Montrealu.

Dvostruki uzastopni šampion iskoristio je pol poziciju i došao do šestog trijumfa u sezoni, ukupno 41. u karijeri a jubilarnog 100. za Red Bul.

"Doneo sam im 41 pobedu. Vreme je da potpišu novi ugovor sa mnom. Ozbiljno, 100 trijumfa je neverovatno dostignuće i drago mi je što sam ja bio taj koji je upisao jubilarnu pobedu. Moramo da stremimo novim ciljevima. Sledeća granica je 200 pobeda", izjavio je Ferstapen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()