Filip Filipović najavio kraj karijere

Legendarni srpski vaterpolista završiće sa igrom i treninzima u bazenu u dresu Olimpijakosa

20.10.2022. 08:26
  • Podeli:
Filip Filipović VSS-1665061948598.webp Foto: VSS

Legendarni kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović, trenutno član Olimpijakosa, objavio je da će na kraju sezone završiti karijeru.

"Ovo je moja poslednja sezona u igračkoj karijeri. Imamo najviše ambicije, želimo što dalje u Ligi šampiona, do finalnog turnira, titule, zašto da ne? Imamo pravo da se nadamo", rekao je Filipović, a preneo sajt "total-waterpolo.com".

Filipović je karijeru započeo u Partizanu, a igrao je još za Pro Reko, Radnički iz Kragujevca i Solnok.

Sa Srbijom je osvojio sve što je moglo osvojiti, uključujući i dva uzastopna olimpijska zlata u Riju i Tokiju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()