Gocić nikoga ne potcenjuje: Partizan je istinska vaterpolo institucija, nema opuštanja

Novi Beograd je već prvi u grupi, ali je utakmica važna rezultatski iz drugog razloga

24.11.2023. 13:49
  • Podeli:
Živko Gocić_VK Novi Beograd_Foto Tanjug Rade Prelić-1665064493534.webp Foto: Tanjug / Rade Prelić

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je pred meč sa Partizanom, da su crno-beli vaterpolo institucija i da nikako nisu tim za potcenjivanje.

Vaterpolisti Novog Beograda u subotu od 19 časova na bazenu SC "11. april" igraju protiv Partizana meč poslednjeg kola prve faze takmičenja u Superligi Srbije

Novobeograđani su u dosadašnjih šest utakmica upisali isto toliko pobeda čime su obezbedili prvo mesto u A grupi, a u prvom duelu sa crno-belima slavili su ubedljivo rezultatom 17:7.

"Iako smo osigurali lidersku poziciju u A grupi, ova utakmica će imati takmičarski značaj jer će se bodovati kroz takmičenje u Jadranskoj ligi. Iz tog razloga ništa nećemo prepustiti slučaju. Želja nam je da zabeležimo još jednu pobedu, ne samo zbog važnosti rezultata već i iz aspekta unapređenja naše igre i svega onog što nas očekuje u narednom periodu", istakao je Gocić.

Dodaje da će zbog toga od svojih igrača zahtevati mobilizaciju i maksimalnu ozbiljnost. 

"Partizan svakako kvalitetom nije na našem nivou, ali je Partizan istinska vaterpolo institucija i nikako nije tim za potcenjivanje. Nikakvo opuštanje ne bi smelo da se dogodi i siguran sam da će svi igrači imati maksimalno ozbiljno pristup, jer samo tako možemo doći do željenog cilja", konstatovao je Gocić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()