Haos u Parizu: Paraolimpijka nestala, otišla u restoran i nije se vratila, svi tragaju za njom

Prava drama se odvija u Francuskoj

31.08.2024. 14:08
  • Podeli:
paraolimpijske igre u parizu reuters-66c5d50433839.webp Foto: Reuters

Kako prenose francuski mediji, paraolimpijka iz Ruande, čiji identitet još uvek nije poznat javnosti, nestala je u Parizu pre nekoliko dana od kada joj se gubi svaki trag.

Reprezentativka u sedećoj odbojci napustila je kamp gde je bila smeštena njena delegacija i nestala bez traga.

Navodno, otišla je u restoran i više se nije vratila. Njen nestanak dan kasnije prijavio je predsednik Olimpijskog komiteta Ruande, a francusko tužilaštvo je odmah pokrenulo istragu.

Ovo nije prvi put da sportisti nestaju na Olimpijskim igrama. Prošlog meseca kubanska džudiskinja je pobegla u Španiju, gde se nada da će dobiti azil i jednog dana predstavljati Španiju.

Na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine petorica boksera, plivač i fudbaler iz Kameruna pobegli su iz Olimpijskog sela.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()