Izazov za srpskog selektora: Igor Kolaković dobio novi anažaman

Prihvatio ponudu turskog giganta

12.06.2024. 12:35
  • Podeli:
igor kolaković Dusan MilenkovicATAImages-6665635331125.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković novi je trener Halkbanka, šampiona Turske. On je već imao potpisan ugovor sa poljskom Čestohovom, Kolaković je prihvatio ponudu turskog giganta.

Poljski klub dobiće obeštećenje iako Kolaković u klubu praktično nije održano nijedan trening.

Podsećamo da je turski klub u prošloj sezoni vodio Slobodan Kovač koji je Halkbank doveo do duple krune, ali na iznenađenje cele odbojkaške javnosti nije došlo do produžetka saradnje.

Naš selektor je sa turskim klubom potpisao ugovor na jednu sezonu.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()