Iznenadna smrt proslavljenog hokejaša: Dečko Arine Sabalenke pronađen mrtav u Majamiju

Bio je vesela osoba, voleli su ga i poštovali, kako igrači, tako i protivnici, navijači, piše belorusk hokejaški klub

19.03.2024. 08:31
  • Podeli:
Tan2023-05-3118221260_5 arina sabalenka AP PhotoChristophe Ena-647a34f5b2264.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Beloruski hokejaš i momak druge teniserke planete Arine Sabalenke, Konstantin Koltsov, pronađen je mrtav u stanu u Majamiju, objavili su američki i beloruski mediji. Tužne vesti potvrdio je njegov bivši klub Salavat Julajev u kom je Koltsov ostavio neizbrisiv trag.

I dalje nije poznat uzroz smrti 42-godišnjeg proslavljenog hokejaša i višegodišnjeg dečka Arine Sabalenke. koja se još nije oglasila povodom tragičnih vesti.

"Obaveštavamo vas sa dubokom tugom da je preminuio trener Salavata Julajeva Konstantin Koltsov. Bio je snažna i vesela osoba. Voleli su ga i poštovali, kako igrači, tako i kolege, protivnici, navijači. Ispisao je istoriju našeg kluba. Koltsov je osvojio prvenstvo Rusije i Gagarin kup sa Salavat Julejevom i fantastično je obavljao posao u stručnom štabu tima. Hokejaški klub Salavat Julajev izražava iskreno saučešće porodici i prijateljivma“; piše u objavi beloruskog kluba na Telegramu.

Konstantin Koltsov bio je član reprezentacije Belorusije na Olimpijskim igrama 2002. i 2010. godine. U Americi je tri godine nosio dres Pitsburga.

Kada je u pitanju njegova partnerka Arina Sabalenka, koja je pre četiri godine ostala bez oca, igrala je na Mastersu u Indijan Velsu, pa najavila učešće u Majamiju, ali je veliko pitanje da li će zaigrati posle ovih tužnih događaja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()