Jovana Arsić osvojila titulu evropske šampionke: Zlatna Srpkinja "oduvala" rivalke u Segedinu

Srebrnu medalju je osvojila Nemica Aleksandra Foster, a bronzanu Čehinja Alisa Prokesova

28.04.2024. 14:49
  • Podeli:
jovana arsić - 23 jul 2021 - profimedia-662e44b863752.webp Foto: Profimedia

Srpska reprezentativka u veslanju Jovana Arsić osvojila je danas zlatnu medalju u disciplini skif na Evropskom prvenstvu u Segedinu.

Jovana Arsić je u finalu ostvarila rezultat od 8 minuta, 23 sekunde i 42 stotinke - Srpkinja je dominirala stazom, ne ostavljajući rivalkama ni gram nade da bi mogle da je ugroze u borbi za šampionsku titulu.

Srebrnu medalju je osvojila Nemica Aleksandra Foster (8:28,16), dok je treća bila Čehinja Alisa Prokesova (8:34,97).

Jovana Arsić je u septembru prošle godine na Svetskom prvenstvu u Beogradu izborila plasman na Olimpijske igre, koje će biti održane od 26. jula do 11. avgusta u Parizu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()