Jovana Stevanović: Odograle smo izvanredno, ali nema opuštanja

Bilo je nervoze, nije radila video provera, bilo je svačega, kaže odbojkašica Srbije

19.09.2023. 09:39
  • Podeli:
Jovana Stevanović_FIVB-1664884525823.webp Foto: FIVB

Odbojkašica Srbije Jovana Stevanović izjavila je da je zadovoljna pobedom nad Kanadom u 3. kolu kvalifikacija za Olimpijske igre u Parizu.

Srbija je u Ningbou savladala Kanadu 3:0 (25:19, 25:17, 25:21) u grupi A kvalifikacija za OI.

"Kanada je zaista jedna odlična reprezentacija, koja iz godine u godinu napreduje. Ima iskusne igrače kao što je Aleksa Grej... Mi smo odigrale izvanrednu utakmicu od prvog do poslednjeg poena. U trećem setu je bilo padova koncentracije, malo nervoze... Nije radila video provera, bilo je svačega. Na kraju je najbitnije da smo pobedile. Odlično smo servirale, branile se, nisu imale šanse protiv nas", izjavila je Stevanovićeva, preneo je OSS.

Srbija će u sredu igrati protiv Češke od 10 časova po centralnoevropskom vremenu.

"Nema opuštanja, jer su Čehinje zaista pokazale kvalitet. I protiv njih na EP smo imale malih problema. Odlično se brane, napadaju, ekipa su koja ne odustaje. Treba da se spremimo", zaključila je Stevanovićeva.

Srpska odbojkašica Bianka Buša izjavila je da je sve funkcionisalo u njenom timu.

"Važna pobeda za nas, drago mi je da smo dobile Kanađanke maksimalnim rezultatom, pošto smo igrale u nezgodnom tereminu. Uspele smo da poremetimo njihov prijem. To nam je olakšalo da se branimo. Danas je sve funkcionisalo. Češka je nezgodna ekipa, ali verujemo u našu pobedu. Moramo da iz meča u meč igramo sve bolje, jer ćemo do kraja kvalifikacija igrati sa jačim ekipama", zaključila je Buša.

Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli sa devet bodova.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()