Kolaković o grupi na Olimpijskim igrama: To je dobro za nas

Težak zadatak pred srpskim odbojkašima

26.06.2024. 19:49
  • Podeli:
igor kolaković, 26 maj 2024 - profimedia-666166e8163af.webp Foto: Profimedia

Odbojkaši Srbije će na Olimpijskim igrama u Parizu igrati u grupi A, protiv Slovenije, Francuske i Kanade, odlučeno je žrebom.

Selektor Srbije, Igor Kolaković je izneo utiske nakon žreba.

"Želim da kažem da će odbojkaški turnir na Olimpijskim igrama u Parizu biti najkvalitetniji ikada! Tu je 11 reprezentacija od prvih 12 sa svetske rang-liste, plus Egipat, koji je na poslednjem kvalifikacionom turniru u Japanu pobedio domaćina i ostavio odličan utisak, u većini ostalih mečeva", poručio je Kolaković.

Kolaković smatra da su sve tri grupe jako dobro iznivelisane.

"Očekuje nas ujednačena borba… baš kakva je i naša grupa sa Francuskom, Kanadom i Slovenijom. Domaćin je jedan od najvećih kandidata za zlatnu medalju, Slovenija je bila najbolja reprezentacija ove godine u Ligi nacija, a Kanada petoplasirana, napravivši puno dobrih rezultata, pobedivši čak i Ameriku. Mislim da smo bliski kvalitetom Kanadi i Sloveniji, dok sa Francuskom ove godine nismo igrali. To je dobra grupa za nas, imaćemo mogućnost da se pobijemo sa svima u grupi i da tražimo put do četvrtfinala. Biće teško, kvalitet je izuzetan. Na Olimpijske igre će svi doći maksimalno spremni i svi će gajiti iste ambicije. Pred nama je jako zanimljivo takmičenje, kako u našoj, tako i u ostalim grupama", rekao je selektor Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()