Litvanija poslala naše basketaše u plej-in: Ništa od direktnog polufinala za Srbiju na OI

Naši momci će kasnije tokom večeri saznati da li igraju u 21.30 ili 22.05 časova

04.08.2024. 18:56
  • Podeli:
basket 3x3, basket raprezentacija srbije litvanije, 4 avg 2024 - foto Reuters-66afb3a866183.webp Foto: Reuters

Reprezentativci Srbije u basketu 3x3 odigrali su protiv Litvanije meč poslednjeg, sedmog kola turnira pred početak nokaut faze takmičenja i u borbi za direktan plasman u polufinale izgubili su sa 20:18. Zbog tog poraza, ujedno, naši momci moraće da igraju u plej-inu.

Mečevi plej-ina su na programu kasnije večeras - prvi u 21.30, a drugi u 22.05, a igra se po sistemu trećeplasirani protiv šestoplasiranog, odnosno četvrtoplasirani protiv petoplasiranog - pobednici tih duela idu u polufinale.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()