Najbolja na svetu u izboru za atletičarku godine: Glasanje za Ivanu Vuletu

Ponos srpske nacije

22.09.2023. 13:52
  • Podeli:
Ivana Vuleta_Foto Tanjug_AP Photo_Matthias Schrader (2)-64e2632c134bb.webp Foto: Tanjug / AP Photo / Matthias Schrader

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta, u sezoni iz snova, nominovana je za najbolju atletičarku Evrope u godini 2023. Žena je, tokom sezone, već dokazala nekoliko puta da je najbolja na svetu.

Vuleta je postigla fantastičan uspeh na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Budimpešti, skokom u dalj od 7,14 metara čime je postala šampionka sveta na otvorenom.

Ivana može da se pohvali i najsjajnijom titulom sa završnog turnira Dijamantske lige, osvajanjem bronzane medalje na evropskom dvoranskom prvenstvu i samim tim izborom za najbolju rangiranu atletičarku u svojoj disciplini od 19. septembra.

Glasa se na društvenim mrežama, na stranicama Evropske atletske federacije 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()