Nemeš ostao bez bronze: Srpski rvač za 60 sekundi izgubio meč od Kirgistanca u repersažu

Srpski takmičar tako nije uspeo da se nađe u borbi za bronzanu medalju i završava učešće na Igrama u Parizu

08.08.2024. 11:18
  • Podeli:
nemeš ismailov OI x@teamserbia-66b48d053ef99.webp Foto: x@TeamSerbia

Srpski rvač grčko-rimskim stilom u kategoriji do 67 kilograma Mate Nemeš izgubio je u repersažu od Kirgistanca Amantura Ismailova na bodove, rezultatom 8:0.

Nemeš je bez rezervi ušao u borbu, ali je zbog nepažnje posle samo 60 sekundi najpre oboren na leđa, što mu je donelo četiri boda, a nedugo potom je Ismailov još jednom iskoristio nesnalaženje srpskog borca, podigao ga i prebacio preko ramena na zemlju, za pobedu u duelu – 8:0.

Podsetimo, ukoliko neko od takmičara sakupi osom bodova, borba se automatski završava.

Srpski takmičar tako nije uspeo da se nađe u borbi za bronzanu medalju i završava učešće na Igrama u Parizu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()