Nova medalja za Srbiju u Parizu: Sjajna Aleksandra Perišić će se boriti za zlato

Sjajne vesti

09.08.2024. 17:04
  • Podeli:
perišić aleksandra-66b62fcd4d7ae.webp Foto: REUTERS

Srpska tekvondistkinja Aleksandra Perišić porazila je Kineksinju Đie Song i ispisala nove strane istorije. Srpkinja se tako plasirala u finale i obezbedila našoj zemlji ukupno četvrtu medalju.

Do prvog poena došla je Srpkinja u prvoj rundi i to rukom u oko, dobar start. Ipak udarac nogom u glavu donosi tri poena rivalki.

Zatražila je Perišićeva na ulasku u drugi minut i proveru, koja je bila uspešna i naša tekvondistkinja je povela 4:3. Do nova dva poena došla je ubrzo udarcem nogom u glavu, a do kraja prve runde nije bilo spasa Kineskinji, na kraju 11:4.

Ona će se u velikom finalu boriti protiv Vivijane Marton iz Mađarske, koja je u prvom polufinalu porazila Belgijanku Saru Čari sa 2-0 (4:4, 11:10).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()