Novi poraz u Ligi nacija: Holanđanke bolje od Srpkinja

Šesti izgubljen meč naših devojaka u Ligi nacija

12.06.2024. 10:48
  • Podeli:
odbojkasice volleyballworld.com-66695ee2539cd.webp Foto: Volleyballworld.com

Nakon dve vezane pobede, odbojkašice Srbije su u sredu ujutru doživele su šesti poraz u Ligi nacija.

Od naših devojaka je bolja bila Holandija kojoj je ovo peta pobeda. Slavile su Holanđanke 25:20, 25:21, 18:25, 25:12.

Najbolji otpor je Srbija pružila u trećem setu. Vodile su Holanđanke od početka, imale i po četiri poena prednosti, ali je Srbija uspela da dođe do izjednačenja (11:11), pa i da povede u nastavku. Bila je Srbija dominantna do kraja trećeg seta i uspela je da slavi 25:18 u ovom delu duela i produži meč.

Ipak, u četvrtom setu ništa Srbija nije mogla te je upisala novi poraz.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()