Odbojkašica u centru skandala: Pijana Karakurt nasrnula na pevačicu

Ebrar ove sezone nastupa za Lokomotivu iz Kalinjingrada

08.03.2024. 14:12
  • Podeli:
Ebrar Karakurt melisa erdost profimedia instagram melsumelsum-65eb0e7a97818.webp Foto: Profimedia/Instagram/PrintScreen/melsumelsum

Turska odbojkašica Ebrar Karakurt našla se u centru skandala kada je prilikom izlaska u noćni klub pokušala pevačici Melisi Erdost da otme mikrofon što je dalje eksaliralo u masovnu tuču. 

Odbojkašica Karakurt je u ponedeljak uveče u jednom noćnom klubu u Istanbulu napala pevačicu Melsum Erdost.

Prema pisanju turskih medija, reprezentativka rođena u Balikesiru bila je pod dejstvom alkohola kada se našla u centru skandala. Odbojkašica se popela na binu i pokušala da pevačici Erdost oduzme mikrofon i zapeva.

Tom prilikom, Karakurt je mikrofonom povredila Erdost.

Na kraju, eksces odbojkašice izazvao je pometnju i sukob u klubu koji se pretvorio u tuču, a nakon što se obezbeđenje umešalo, Karakurt je izbačena.

Incident je na društvenim mrežama potvrdila i sama Erdost, koja je rekla da cela priča već nije izašla u javnost, ona to ne bi spominjala.

"Pošto se već priča o tome mogu sve da potvrdim", rekla je Erdost, pa se dotakla Karakurt:

"Neću više deliti nikakve pozitivne sadržaje o njoj. Saznala sam da je ona osoba koja to ne zaslužuje", zaključila je celu priču Erdost.

Karakurt inače ove sezone igra u Rusiji za Lokomotivu iz Kalinjingrada, a pauzu je iskoristila da skokne do Istanbula.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()