Odbojkašice Srbije stigle na korak do cilja: Savladana i Holandija

Još dva protivnika u trci

23.09.2023. 11:37
  • Podeli:
Odbojkašice Srbije-650eb195e1397.webp Foto: OSS

Odbojkašice Srbije upisale su novu pobedu na kvalifikacionom turniru u Kini sve su bliže cilju - plasmanu na Olimpijske igre u Parizu 2024. godine. Ovog puta ubedljivi trijumf ostvaren je protivn Holandije - 3:0 (25:19, 25:16, 25:20).

Izabranice Đovanija Gvidetija čekaju ishod meča Dominikanska republika - Kina, dok Holandija i Kanada ne mogu da ih ugroze. 

Ako Dominikanke budu bolje plasman na Igre obezbeđuju sa Srbijom, ako Kineskinje pobede sve će zavisiti od duela u nedelju između Kine i Srbije. 

Dve najbolje plasirane selekcije obzbediće učešće na najvećoj sportskoj smotri.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()