Oglasila se Lupulesku nakon eliminacije za OI: Srpska stonoteniserka okrenuta sledećim Igrama

Lupulesku je u prvom kolu olimpijskog turnira poražena od Adrijane Dijas

28.07.2024. 11:50
  • Podeli:
izabela lupulesku reuters-66a60df2d9caa.webp Foto: Reuters

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku, oglasila se nakon eliminacije sa Olimpijskih igara u Parizu.

Lupulesku je u prvom kolu olimpijskog turnira poražena od Adrijane Dijas u četiri seta, rezultatom 11:9, 11:5, 11:8, 11:7.

Portorikanka na koju se Izabela namerila je u ovaj duel ušla kao veliki favorit, čega je svesna i sprska stonoteniserka koja nije imala sebi mnogo toga da zameri.

"Nije ona za džabe među 10 na svetu. Znala sam da će biti jako težak meč. Znala sam i da ima jako dobar servis i igru posle toga. Očekivala sam da će ovako igrati, ali sam očekivala da i ja za nijansu budem bolja i spremnija", rekla je Lupulesku i dodala:

"Neke njene lopte su me stvarno iznenadile. Zadovoljna sam, prve Olimpijske igre, novo iskustvo... Nadam se da će od sada biti sve bolje. Moj cilj je bio da odigram dobar meč, mislim da sam u tome i uspela. Nema kajanja, idem kući, znam na čemu ću da radim i da ću na sledećim Olimpijskim igrama igrati bolje", rekla je Lupulesku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()