Orlovi jure Olimpijske igre: Selektor Srbije Igor Kolaković saopštio spisak igrača za Ligu nacija

Utakmice treće nedelje Lige nacija biće igrane od 19. do 23. juna

15.06.2024. 22:15
  • Podeli:
igor kolaković, 26 maj 2024 - profimedia-666166e8163af.webp Foto: Profimedia

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković saopštio je danas spisak igrača koji će u Ljubljani igrati utakmice treće sedmice Lige nacija.

Na spisku se nalazi 15 igrača. 

To su tehničari Vuk Todorović i Nikola Jovović, korektori Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić, libera Milorad Kapur i Vukašin Ristić, blokeri Marko Podraščanin, Petar Krsmanović, Aleksandar Nedeljković i Nemanja Mašulović, primači Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miran Kujundžić, Pavle Perić i Veljko Mašulović.

Odbojkaši Srbije će se u Ljubljani boriti sa selekcijom Kube za plasman na Olimpijske igre u Parizu.

Srbija je trenutno na devetom mestu FIVB rang-liste sa 251,55 bodova, a Kuba na desetom sa 250,64 boda.

Prvi rival Srbiji u Ljubljani biće Kuba 19. juna od 16.30. Srbija će drugi meč odigrati protiv Turske 21. juna od 20.30. Treći protivnik Srbije biće Poljska 22. juna od 16.30 i četvrti Slovenija 23. juna od 20.30.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()