Ovako je srpski tim zaplovio Senom: Visoko podignuta trobojka, idemo naši

Srpska reprezentacija se predstavila u svečanom defilu otvaranja OI

26.07.2024. 21:51
  • Podeli:
srpski olimpijski tim reuters oi 2024-66a4251301136.webp Foto: Reuters

Srpski tim je zaplovio senom, ponosno noseći srpsku trobojku - spektakl u Parizu upotpunila je reprezentacija Srbije koja je u svečanom defilu zauzela 165. mesto na brodici noseći s ponosom boje naše zemlje.

Srpsku zastavu poneo je vatrepolista Dušan Mandić zajedno sa odbojkašicom Majom Ognjenović. Mandiću, dvostrukom olimpijskom šampionu, biće ovo četvrti nastup na Olimpijskim igrama. Maji Ognjenović biće ovo peti nastup pod srpskom trobojkom na OI.

Srbiju će na Olimpijskim igrama u Parizu predstavljati ukupno113 sportista u 16 sportova.

Oči srpskih navijača i cele zemlje uprte su sada u ovaj tim za koji se nadamo da će osvojiti još više medalja nego na prošlim Igrama.

Najveći aduti Srbije u borbi za medalje biće teniser Novak Đoković, basketaši, atletičarke Ivana Španović, Angelina Topić i Adriana Vilagoš, košarkaši, odbojkašice, odbojkaši, vaterpolisti, strelci, rvači, bokseri.

Podsetimo, na prethodnim Olimpijskim igrama Srbija je osvojila rekordnih devet medalja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()