Pariz na vidiku: Sjajna Srbija savladala Kubu

Velika borba u Ljubljani

19.06.2024. 18:56
  • Podeli:
Odbojkaška reprezentacija Srbije-66641064f1c54.webp Foto: Odbojkaški savez Srbije

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u prvom meču treće nedelje preliminarne runde Lige nacija u Ljubljani direktnog konkurenta za olimpijsku vizu Kubu 3:2.

Srbija je ovom pobedom zaradila dodatnih 4.95 poena i sada ima 10 poena prednosti u odnosu na Kubu. Naravno, daleko je sve od gotovog, pošto je u igri još poena.

Obe reprezentacije imaju po tri utakmice do kraja u Ljubljani, a graju protiv Slovenije i Poljske, Srbija još igra protiv Turske, a Kuba protiv Bugarske.

Srbiju su do pobede nosili sjajni Dražen Luburić sa 21 poenom, Miran Kujundžić sa 15 i Ivović sa odličnom rolom sa klupe, pošto je zamenio indisponiranog Uroša Kovačevića sa devet poena. Kod Kube kapiten Lopes zabeležio je 21 poen, a Jant 16.

Srbija naredni meč u Ljubljani igra u petak protiv Turske, a Kubanci već u četvrtak izlaze na megdan domaćinu Sloveniji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()