Pojavio se snimak mlade odbojkašice Novakre pre ulaska u sobu

Sa telefonom u ruci sela je na pod ispred vrata sobe

13.04.2023. 15:41
  • Podeli:
Julija Ituma-6437cc75cdb6f.webp Foto: Profimedia

Velika tragedija dogodila se u Istanbulu, kada je u 5:30 ujutru, ispred hotela u kom su bile smeštene odbojkašice Novare, pronađeno beživotno telo jedne igračice. 

Reč je o mladon, tek punoletnoj, Italijanki Nigerijskog porekla - Juliji Itumi (18), za koju turski mediji, kako dan odmiče, tvrde da je oduzela sebi život skokom sa prozora na šestom spratu. 

Iz policije nema informacija o uzroku ovog slučaja, ali u javnosti je isplivao snimak sa hotelskih kamera. Na njemu se vidi kako mlada Julija vrlo sporo i nefokusirano ide kroz hodnik do sobe. Sa telefonom u ruci sela je na pod ispred vrata sobe u kojoj je spavala cimerka, saigračica iz tima. Deluje kao da je bila tužna i da je plakala. Ustaje, odsutna, i ulazi u sobu.

Cimerka, čiji identitet nije poznat javnosti, tvrdi da je spavala i da ništa nije čula. Probudila se tek kada je policija došla u sobu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()