Odbojkaši upisali još jedan poraz u Ligi nacija: Nije izgubljen plasman na OI, ali je dalji

Uprkos porazu, srpski tim je i dalje u borbi za plasman na FIVB rang listi koji vodi na Olimpijske igre u Parizu.

09.06.2024. 09:04
  • Podeli:
muška odbojkaška reprezentacija srbije odbojkaški savez-666553a4d4ac1.webp Foto: Odbojkaški savez Srbije

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je jutros u Otavi od selekcije Argentine rezultatom 3:2, po setovima  28:26, 25:18, 18:25, 22:25 i 15:13 u trećem meču na turniru druge sedmice Lige nacija.

Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Dražen Luburić sa 26 poena. U reprezentaciji Argentine najbolji je bio Bruno Lima sa 21 poenom.

Uprkos porazu, srpski tim je i dalje u borbi za plasman na FIVB rang listi koji vodi na Olimpijske igre u Parizu.

Odbojkaši Srbije su posle poraza od Argentine najvećem rivalu za plasman na OI, selekciji Kube, prepustili 10. mesto na FIVB rang listi. Srbija je porazom od Argentine izgubila 1,77 bodova, a mogla je minimalnom pobedom da osvoji 8,23 boda.

Odbojkaši Srbije će poslednju, četvrtu utakmicu druge sedmice Lige nacija u Otavi odigrati protiv Kanade u noći između nedelje i ponedeljka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()