Poraz u poslednjim sekundama: Nemeš eliminisan sa Olimpijskih igara

Ukrajinac nakon drame odneo pobedu

07.08.2024. 12:24
  • Podeli:
mate nemes reuters-66b34aa8d93a1.webp Foto: Reuters

Srpski rvač grčko-rimskim stilom u kategoriji do 67 kilograma Mate Nemeš izgubio je u osmini finala od Ukrajinca Parviza Nasibova na bodove, rezultatom 2:3, zbog neopreznosti u poslednjih deset sekundi borbe.

Naš predstavnik je oprezno započeo okršaj, a protivnik je uz to dobio i tehnički poen zbog nedozvoljenog zahvata. Srbina. Ništa agresevniji nije bio ni Nasibov, pa je prvi period okončan minimalnom prednošću za rivala – 0:1.

U drugom periodu, srpski borac je delovao agresivnije i sudija mu je dodelio tehnički bod nakon tridesetak sekundi borbe. Nasibov je potom načinio prekršaj pa je Nemeš dobio još jedan poen.

Međutim, u poslednjih deset sekundi, Ukrajinac je uspeo da obori Nemeša izvan obeleženog prostora za dva boda i preokret u ukupnom skoru – 2:3.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()