Prelomila: Ivana Španović ne ide na Evropsko prvenstvo

Našoj atletičarki su prioritet Olimpijske igre u Parizu

31.05.2024. 09:05
  • Podeli:
španović profimedia-66597749024d9.webp Foto: Profimedia

Evropsko prvenstvo u atletici će se održati od 7. do 12. juna na rimskom ''Olimpiku'',  ali na tom takmičenju neće nastupiti naša najbolja atletičarka Ivana Španović.

Ona je u podkastu Olimpijskog komiteta Srbije naglasila da joj je ove godine prioritetan nastup na Olimpijskim igrama u Parizu i da je sve podređeno tome.

"Odustala sam od zimske sezone, kao i od Evropskog prvenstva u Rimu, zato što ne želim da ostavljam jedan promil rizika da u Parizu skačem sa bilo kakvim bolom. Odavno mi nije želja da sakupljam medalje i nisam kolekcionar.

Volim takmičenja, izuzetno, i nije mi uvek bitno samo da se pojavim i opravdam očekivanja. Naša ideja je da se pojavim na takmičenju kada sam spremna, kada ne postoji rizik od povreda i apsolutno je Pariz jedina stvar o kojoj pričam od Tokija.

Koliko god da mi se skače na Evropskom prvenstvu, to je mala žrtva, odgledaću ga'', izjavila je Španović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()