Rukometaši Partizana pobedili Metaloplastiku i plasirali se u finale Arkus lige

"Crno-bele" u finalu očekuje duel sa Vojvodinom, koja ima priliku da osvoji desetu titulu nacionalnog šampiona u nizu

17.05.2023. 21:51
  • Podeli:
rukomet_lopta (1)-641486bedc54f.webp Foto: Pixabay

Rukometaši Partizana pobedili su na gostovanju ekipu Metaloplastike sa 27:26 (13:12) i tako obezbedili plasman u finale plej-ofa Arkus lige.

U prvom meču odigranom u Beogradu "crno-beli" su bili bolji rezultatom 29:24.

Najbolji u pobedničkom timu na večerašnjem susretu bio je Uroš Kojadinović sa osam golova, dok je Stefan Petrić dodao sedam golova.

U domaćem timu se istakao Vojislav Brajović koji je osam puta zatresao mrežu protivničke ekipe.

"Crno-bele" u finalu očekuje duel sa Vojvodinom, koja ima priliku da osvoji desetu titulu nacionalnog šampiona u nizu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()