Sara Ćirković i Nikolina Gajić rano završile Svetsko prvenstvo

Za četvrtfinale će se boriti i Natalija Šadrina

20.03.2023. 11:47
  • Podeli:
Bokserske rukavice_boks_Foto Pixabay-1666206492905.webp Foto: Pixabay

Srpske bokserke Sara Ćirković i Nikolina Gajić eliminisane su u osmini finala Svetskog prvenstva u Nju Delhiju.

Ćirković je u kategoriji do 52 kilograma jednoglasnom odlukom sudija poražena od šampionke Azije Rinke Kinošite iz Japana, dok je bolja od Gajić, u kategoriji do 70 kilograma, bila Brazilka Barbara Dos Santos rezultatom 4:1.

U ring ulaze bronzana sa šampionata Evrope Jelena Janićijević, koja će se u kategoriji do 63 kilograma, za četvrtfinale boriti protiv Kadičabonu Abdulajeve iz Uzbekistana, zatim Snežana Šiljković, u kategoriji do 48 kilograma, takođe protiv Uzbekistanke Farzone Fazilove.

Za četvrtfinale će se boriti i Natalija Šadrina, u kategoriji do 67 kilograma, protiv Rime Vološenko iz Kazahstana, odnosno Milena Matović, u kategoriji do 66 kilograma, protiv Kineskinje Liju Jang.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()