Snimak Tajsona koji "bije" pred meč sa Paulom: Sa Džekom pušim travu već sto godina

Dvojica boksera, između kojih je 30 godina razlike, odmeriće snage u ringu 20. jula

14.03.2024. 20:07
  • Podeli:
majk tajson profimedia-65e9e6cb0d367.webp Foto: Profimedia

Legendarni američki bokser Majk Tajson pokazuje kako može da udara i da "bije" u 57 godini života. On se sprema za povratak u ring i spektakularni boks meč zakazan 20. jula sa najboljim bokserom među jutjuberima, znatno mlađim, Džekom Paulom.

"Ovo je prvi dan priprema. Zabava je tek počela. Paul je moj veliki prijatelj. Već "sto godina" pušim travu s njim, uzimali smo i neke pečurke zajedno. Nedavno smo se i zajedno zabavljali na St. Bartsu", rekao je Tajson.

Borba između bivšeg svetskog prvaka Tjsona i 30 godina mlađeg Paula biće prenošena uživo na Netflixu.

Održaće se na stadionu Dalas kaubojsa, a još nije poznato da li se ova borba vodi kao profesionalna ili egzibiciona.

Paul je jedan od najpoznatijih jutjubera i influensera na svetu koji je pre četiri godine počeo da se bavi boksom. Od tada ima u svojoj biografiji deset profesionalnih mečeva, a iz devet je izašao kao pobednik (šest puta nokautom).

Jedini poraz doživio je od Tomija Furija, brata poznatijeg prvaka Tisona Furija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()