Spektakl u najavi: Srbija sa rekordnim brojem atletičara na EP

Naš tim se nada velikim rezultatima na prvenstvu Evrope

31.05.2024. 13:53
  • Podeli:
angelina topić profimedia-65b17681007e1.webp Foto: Profimedia

Ovogodišnje Evropsko prvenstvo u atletici će biti pravi spektakl s obzirom na to da će Srbija  biti snažno predstavljena kao nikada ranije, sa rekordnim brojem od 16 atletičara.

Takmičenje će se održati od 7. do 12. juna 2024. godine, i srpski sportisti su spremni da pokažu svoj talenat i posvećenost.

Inače, Angelina Topić i Adriana Vilagoš biće najmlađe članice našeg tima sa već ispisanom istorijom u njihovim disciplinama, kao i oborenim državnim rekordima u ovoj godini.

Angelina Topić ne samo da će skakati uvis, nego će se oprobati i u skoku udalj. U skoku udalj imaćemo još i Milicu Gardašević, Strahinju Jovančević i Lazara Anića. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()