Srpski parakajakaš Strahinja Bukvić zauzeo četvrto mesto u B finalu POI

Bukvić je stazu preveslao za 45,62 sekunde, a prvi je bio Argentinac Emilio Arijel Atamanuk u vremenu 44,07 sekundi

07.09.2024. 14:38
  • Podeli:
strahinja bukvić fb Strahinja Bukvic Serbia Paracanoe-666ec1b6acaa7.webp Foto: Facebook/Strahinja Bukvic Serbia Paracanoe

Reprezentativac Srbije u parakajaku Strahinja Bukvić zauzeo je danas četvrto mesto u B finalu trke na 200 metara na Paraolimpijskim igrama u Parizu.

Bukvić je u B finalu ostvario rezultat od 45,62 sekunde, prvi je bio Argentinac Emilio Arijel Atamanuk sa 44,07 sekundi.

Zlatnu medalju je osvojio Australijanac Kurtis Mekgrat, srebrno je pripalo Britanacu Dejvidu Filipsonu, dok bronzano odličje uzeo Ukrajinac Mikola Sinjuk.

Srpski kajakaš je prethodno u polufinalu zauzeo peto mesto u drugoj kvalifikacionoj grupi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()