Angelina Topić nakon velikog uspeha: Prvi put rezultat po mojim standardima

Istorijski uspeh srpske atletičarke

10.06.2024. 10:34
  • Podeli:
angelina topić, 1 mart 2024 - profimedia-666367c0b73f3.webp Foto: Profimedia

Srpska atletičarka  Angelina Topić bila je presrećna posle osvajanja drugog mesta na Evropskom prvenstvu u Rimu u skoku uvis.

Najmlađa učesnica finala je sa preskočenih 197 santimetara ostvarila najveći uspeh u karijeri. Ipak, 18-godišnja reprezentativka Srbije sijala je od zadovoljstva na "Olimpijskom stadionu" u prestonici Italije.

"Treba još malo vremena da se slegnu utisci, ali presrećna sam i prezadovoljna. Toliko dugo sam isčekivala ovo i osećam… olakšanje, ali najviše zadovoljstvo", rekla je Topićeva.

Drago je srpskoj atletičarki što je posle bronze pre dve godine u Minhenu napravila korak dalje.

"Prvi put sam uspela po nekim mojim standardima da ostvarim odličan rezultat na velikom prvenstvu. Drago mi je što se to desilo sada jer Evropska prvenstva imaju posebno mesto u mom srcu. Prvu veliku medalju osvojila sam upravo na EP pre dve godine u Minhenu", istakla je Angelina za srpske medije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()