Turski rukometaš, sa sinom, stradao u zemljotresu

Zagrlio si svog sina i otišao u raj, rekao je predsednik Rukometnog saveza Turske

14.02.2023. 13:49
  • Podeli:
Džemal Kutahja-63eb834426896.webp Foto: Profimedia

Spasilačke ekipe povlače se iz Turske jer se smatra da je prošlo previše dana da bi pod ruševinama od razornog zemljotresa bilo još živih ljudi. Tužne vesti stižu iz Rukometnog saveza Turske - u ovog tragediji život je izgubio kapiten rukometne reprezentacije Džemal Kutahja (32) i njegov šestogodišnji sin Kjuinar, koji su se u trenutku prirodne nepogode nalazili u svojoj kući u Antakiji.

"Sa dubokom tugom smo saznali vest o smrti našeg dragog Džemala Kutahje, kapitana nacionalne muške rukometne reprezentacije i njegovog sina Kjuainara“, saopštio je RS Turske. "Hvala ti za sve što si dao našoj zemlji, Džemale. Ponosimo se tobom, nećemo te zaboraviti“, navodi se u saopštenju.

Ugur Kilič, Predsednik RS Turske, naveo je da je Kutahja bio čovek i sportista velikog srca i kapiten u pravom smislu te reči.

"Zagrlio si svog sina i otišao u raj. Jako mi je žao. Još nismo pronašli Džemalovu suprugu i svekrvu. Radimo na tome“, naveo je Kilič.

Kako prenose turski mediji majka i trudna supruga rukometaša su i dalje pod ruševinama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()