Utučeni i udaljeni od OI: Kolaković želi da što bolje pripremimo ekipu za mečeve u Kanadi

Srbija se posle prve sedmice Lige nacija nalazi na 13. mestu na tabeli sa tri boda

29.05.2024. 13:18
  • Podeli:
Igor Kolaković_Foto Profimedia-644be97dcfec0.webp Foto: Profimedia

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je danas da će njegov tim prijateljske mečeve protiv Argentine da iskoristi da bi se što bolje pripremio za utakmice u Kanadi u okviru druge sedmice Lige nacija.

Odbojkaši Srbije su prvu sedmicu u Ligi nacija u Rio de Žaneiru završili sa jednom pobedom i tri poraza.

Odbojkaši Srbije se trenutno nalaze u argentinskom Rozariju, gde će odigrati dva meča sa Argentinom.

"Cilj je bio da ne napuštamo vremensku zonu. Doputovali smo u Rozario na poziv argentinske reprezentacije. Ovde ćemo odigrati dva meča pre odlaska u Kanadu. Nadam se da ćemo imati dobre uslove za trening", rekao je Kolaković, preneo je OSS.

Srbija se posle prve sedmice Lige nacija nalazi na 13. mestu na tabeli sa tri boda. 

"Utučeni smo zbog poraza od Nemačke, koji nas je prilično udaljio od naših ambicija. Kao reprezentacija imamo obavezu da ovaj period u Argentini odradimo najbolje što možemo. Želimo da se najbolje moguće pripremimo za ono što nam sledi u Otavi. Svakako će u prvom planu da bude da se što bolje uigramo", naveo je selektor Srbije.

Odbojkaši Srbije će iz Argentine otputovati u Otavu gde će od četvrtog do devetog juna odigrati mečeve druge sedmice Lige nacija. Rivali Srbiji u Otavi biće Holandija, SAD, Argentina i Kanada.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()