Vasić: Spremni smo za OI u Parizu, nadam se sjajnijoj medalji nego što je bila u Tokiju

Olimpijske igre u prestonici Francuske biće održane od 26. jula do 11. avgusta

15.05.2024. 16:43
  • Podeli:
mihailo vasić, basket 3x3, 15 maj 2024 - foto R.Z. ATAImages (1)-6644c92acfae1.webp Foto: R.Z./ATAImages

Reprezentativac Srbije u basketu 3x3 Mihailo Vasić izjavio je danas da njegov tim spremno dočekuje predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

Srbija je na OI u Tokiju osvojila bronzanu medalju u basketu 3x3.

"Odradili smo veliki deo priprema, okupili smo se petog februara kao reprezentacija, nas osam, ulazimo u završnu fazu priprema za OI. Očekivanja su velika kao i uvek, šestostruki smo prvaci sveta i petostruki prvaci Evrope, osvojili smo tu bronzanu medalju u Tokiju, koja je izgledala kao neuspeh. Sada kada vratimo film smatramo da je to uspeh i da je poraz došao u najnezgodnijem mogućem trenutku", izjavio je Vasić za Tanjug tokom susreta sa medijima.

"Posle Tokija smo osvojili pet zlatnih medalja, tri na EP i dve na SP. Mogu da kažem da smo spremni i da spremno dočekujemo Pariz. Nadam se da ćemo se vratiti sa medaljom i da će biti malo sjajnija nego što je bila u Tokiju", zaključio je Vasić.

Olimpijske igre u Parizu biće održane od 26. jula do 11. avgusta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()