Predsednik Srbije na svečanoj ceremoniji otvaranja OI u Parizu: "Čekajući naše"

Spektakularnom programu i karnevalu brodova na Seni prisustvuju brojni svetski zvaničnici.

26.07.2024. 20:29
  • Podeli:
vucic printscreen instagram-66a3ea90d3ba6.webp Foto: Printscreen/Instagram buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji prisustvuje svečanoj ceremoniji otvaranja 33. letnjih Olimpijskih igara u Parizu u Francuskoj, objavio je fotografiju sa tog događaja.

 "Čekajući naše", napisao je predsednik Srbije na instagram nalogu.

Spektakularnom programu i karnevalu brodova na Seni prisustvuju brojni svetski zvaničnici.

Olimpijski tim Srbije predstaviće se sa 113 sportista, a na otvaranju će zastavu nositi odbojkašica Maja Ognjenović, kojoj su Igre u Parizu pete i vaterpolista Dušan Mandić, koji će četvrti put učestvovati na Igrama.

Igre traju do 11. avgusta, a ceremonija svečanog zatvaranja održaće se na stadionu "Francuska" u Sen Deniju, predgrađu Pariza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()