Otvoreno, bez podilaženja i uvijanja: Rade Bogdanović u emisiji 'Popodne'

Razgovor o aktuelnim događajima u srpskom fudbalu u emisiji 'Popodne' na UNA TV

06.12.2023. 19:51
  • Podeli:
rade bogdanovic una-6570c252f18fb.webp Foto: UNA

“Ko je taj?” upitao je Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, na jednoj televiziji. A 'taj' iako je nekada igrao na poziciji napadača - nikada ne napada, samo kaže svoj stav, otvoreno, bez podilaženja i uvijanja. I kad je igra u pitanju, i kad su igrači u pitanju, ali i način funkcionisanja određenih stvari u Fudbalskom Savezu Srbije. 

I bez obzira na to što smo uspeli posle 24 godine da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, ovih dana to gotovo i da nije tema. Tema je komentar jednog od naših najpoznatijih fudbalera Nemanje Vidića na račun novčanih primanja stručnog štaba reprezentacije Srbije. 

'Taj' je izjavio da je bivši kapiten Mančester junajteda u pravu. I tako sve počinje. 

Najpopularniji fudbalski analitičar i konsultant, nekadašnji napadač Atletiko Madrida i nemačkog Verdera, a pre svega divan suprug i još divniji otac, Rade Bogdanović bio je gost emisije 'Popodne' na UNA televiziji.

Na mnoga pitanja koja interesuju fudbalsku javnost, dao je odgovore voditeljki Marijani Tabaković, što u celosti možete pogledati u videu ispod.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()